
Parimatch και Άρης Μοιράζουν Χριστουγεννιάτικη Χαρά!
Πακέτα Αγάπης από Parimatch και Άρη Λεμεσού - Δωρεά 6 χιλ. ευρώ για την εκστρατεία «Υιοθετήστε μια οικογένεια τα Χριστούγεννα»
Η συνεργασία της Parimatch και του Άρη Λεμεσού εξελίσσεται σε μια πολυδιάστατη σχέση αφού η συνεργασία των δύο δεν μένει στο κομμάτι της χορηγίας όπου η Parimatch είναι ο Μέγας Χορηγός του Άρη Λεμεσού για την σεζόν 2021-2022. Η συνεργασία αυτή προχωρά και σε άλλα επίπεδα όπως αυτό της κοινωνικής ευθύνης.
Αυτή την φορά Parimatch και Άρης Λεμεσού στηρίζουν την Παγκύπρια εκστρατεία του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού: «Υιοθετήστε μια οικογένεια τα Χριστούγεννα». Το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ), διοργανώνει την 8η παγκύπρια εκστρατεία για την υποστήριξη ευάλωτων οικογενειών ‘«Υιοθετήστε» μια οικογένεια τα Χριστούγεννα’. Σκοπός της εκστρατείας είναι να βοηθήσει τις ευάλωτες οικογένειες να νιώσουν τη χαρά των Χριστουγέννων, προσφέροντας τους τα απαραίτητα για τη γιορτινή αυτή περίοδο.
Άτομα από το προσωπικό των δύο οργανισμών επισκέφτηκαν τα γραφεία του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) στην Λεμεσό και παρέδωσαν κουπόνια από υπεραγορές αξίας σχεδόν 6000 Ευρώ.
Το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ), ευχαριστεί την Parimatch και τον Άρη Λεμεσού για την προσφορά και δεσμεύεται να συνεχίσει αυτή την πρωτοβουλία και τα επόμενα χρόνια προσφέροντας στήριξη στις οικογένειές που το έχουν ανάγκη.